Post by baykoladefgold on Mar 8, 2022 11:52:35 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bullet Hell Monday ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bullet Hell Monday IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové body ▞▞▞
▞▞▞ Bullet Hell Monday 2022 version ▞▞▞
Fenomenálna hra. Zistil som, že sa k tomu vraciam znova a znova a zakaždým, keď dokončím celú hru. Je to len tak dobré!
Hrozná hra s hrozným IAP
Ovládacie prvky to zničia len preto, že je to na telefóne. Keby to bolo na inom systéme, bolo by to dobré. Steam alebo čo. Dotykový displej s ním saje zadok
Je to skvelá hra. Niektoré úrovne sú nespravodlivé, steny sú zatvorené alebo otvorené a nie je čas reagovať. Takže musíte urobiť rovnakú úroveň niekoľkokrát, aby ste zistili, kde musíte byť.
Je to ťažké, ale vďaka tomu je to zábavné.
Super zábava, len si želám, aby existoval spôsob, ako získať lode bez hotovosti, inak 5 hviezdičiek. V skutočnosti ide o 5-hviezdičkovú hru, reklamy sú voliteľné a dokonca ani nezasahujú, ak nechcete. Dobre zahrané pane.
Bullet Hell Monday Arkade wtp
Ako je tak vysoko hodnotená hra ťažké pochopiť, ako ísť vpred na ďalšiu úroveň. Pre mňa veľká 0
Jedna z najlepších mobilných hier nájdených v obchode Play. Bezplatné zbrane sa nezdajú slabé, zatiaľ čo prémiové zbrane sa cítia jedinečnejšie.
Hra je stabilná a obrazovka je dobre čitateľná, aj keď je veľa práce. Hra vás nenaháňa kvôli peniazom. Prepínanie lodí na strednej úrovni môže byť náročné, ale inak sa na mobilnú hru ovláda veľmi dobre.
Je to dobrá hra. Pravdepodobne jedna z najlepších strieľačiek na mobile. Hudba však po chvíli začne otravovať
Začal som s tým skôr, ako vyšli ďalšie 2 a všetky 3 sú skvelé a do všetkých 3 som vložil peniaze, pretože sa mi všetky 3 veľmi páčia. Tento vývojár vie, čo robia. Intenzita výziev tejto hry sa zvyšuje s postupom a je zábavná, ak máte radi rýchle výzvy.
Dobrá strieľačka s guľkou peklo pre mobil. BGM je tiež rozsvietená. Škoda, že F2P hráč nemôže mať všetky režimy streľby.
Je to naozaj dobrý spôsob, ako sa dostať do týchto vecí. Zvyčajne nehrávam tieto časy hier, ale spôsob, akým sa úrovne postupne sťažovali, z toho robil vzdelávaciu skúsenosť namiesto pekla. Dobrá práca dev bois
Milujem hry arkádového štýlu a aj keď je to taká hra s dotykovou obrazovkou, stále sa cítim ako dieťa v pizzerii, až na to, že sa nemusím vzdať všetkých svojich izieb 😜
Hra sa mi páči, myslím si, že je zábavná, neviem, či by som platil skutočné peniaze, ale 206 je blbosť a neznášam túto úroveň natoľko, že som stiahol 3 hviezdičky
skvelá grafika a zábava, kým sa v niektorých úrovniach nestane navigácia ani po dlhú dobu touhou hráča. zaplatiť za hranie každej lode 30 dolárov neskôr môžete použiť každú vylepšenú loď
ak máte radi touhou, ale neboli ste spokojní s tisíckou noci, zdvihnite to
Toto je dobrá hra, ak máte radi viac výziev na svojom zariadení. Prvá kapitola je bábovka, ale hra veľmi rýchlo zvyšuje obtiažnosť, a tým myslím VEĽMI rýchlo. Neprejdete touto hrou, ako keby to nebolo nič, pokiaľ už nie ste výnimočne dobrí v guľových peklách. Tiež sa zdá, že existuje táto skutočne nepríjemná chyba (?), kde keď prejdete do ponuky prispôsobenia lode, prepne sa späť na laserovú loď napriek skutočnosti, že je to tá, ktorú som vybavil, a omylom som ju upgradoval namiesto inej lode, čím som strácal AP, pre ktoré som práve farmárčil. Keď už hovoríme o tom, brúsenie, aby bola vaša loď plne vylepšená, je trochu fuška, ale stojí za to. Túto hru by ste mali naozaj vyskúšať, ak hľadáte dobrú výzvu.
Čo je damaku
hrozná grafika a hrateľnosť. Akákoľvek iná hra je lepšia ako táto
Bullet Hell Monday আর্কেড kld
Milujem tento žáner a je to úžasné, najmä zadarmo! Soundtrack je pekný, akcia je krajšia a nikdy mi to nepripadá úplne nefér. Dobrá práca!
je to zábavná hlúposť.
je to zábavné, urobte prosím viac voľne dostupných typov záberov
Na mojom S21 Ultra beží tak rýchlo, že ho nemôžem hrať. Vyžaduje zámok FPS a zmením svoje hodnotenie na 5 hviezdičiek. EDIT: Našiel som spôsob, ako znížiť obnovovaciu frekvenciu obrazovky a hra sa teraz hrá skvele. Dôkladne si to užívať. Dôvod, prečo sú 4 hviezdičky a nie 5, je ten, že limit fps by mal byť súčasťou hry a nemal by vyžadovať opravu softvéru tretej strany.
Hru nie je možné hrať s perom S Pen môjho Note 9. 5 hviezdičiek inak. Zmení hodnotenie, ak/keď bude tento problém vyriešený.
Hra je náročná a veľkorysá zároveň . Grafika a hlavne hudba sú úplne úžasné! Je to naozaj zábavné a odporúčam to každému, kto si chce zahrať zábavnú hru s hudbou mimo tohto sveta.
Najprv som dostal hru a hral som až po kapitolu 3. Aktualizovala sa a teraz boli moje údaje resetované? prečo? To je trochu nepríjemné, najmä preto, že som pracne dostal všetky výzvy na všetkých úrovniach až po kapitolu 3 :/ Toto je skvelá hra a normálne by sa dala hodnotiť 5 hviezdičkami, ale strata dát nie je nie.
Skvelá hra, najobľúbenejšia mobilná hra. Kúpiteľné lode (štítna loď vyzerá úžasne!) A radšej si kúpim lode za rozumnú cenu, než aby som po každej hre sledoval reklamy. Jediná zlá vec je, že fantómová loď stojí príliš veľa, je nanič, kým ju dostanete.
plamene. naozaj dobrá bullet hell hra na mobil. náročné, ale spravodlivé a naozaj nemusíte míňať peniaze. sledovanie reklám poskytuje slušné množstvo hernej meny na posilnenie vášho lietadla. dobre všade naokolo
Na prvý pohľad jednoduché, ale rýchlo naberá tempo. Zábavné a s poctivým poludním vtieravé dodáva. Hoci spravodlivé varovanie môže byť dosť drsné.
Návyková zábava, ktorá vás na hodiny odvedie od práce. Piata kapitola je bolestivá...
Biela obrazovka po logu unity, doslova nehrateľné
nemôžem to otvoriť, je to úplne biele
Skvelá hra, len si prajem, aby bolo viac odomykateľných režimov streľby bez platenia
Úžasná guľka-pekelná hra. naozaj hrateľné bez toho, aby ste niečo míňali. Čo sa zdá byť zriedkavé...
Toto je nepochybne jedna z najlepších mobilných hier, aké som kedy hral. Jednoduché ovládanie, skvelá hudba, estetika, ktorá je lahôdkou pre oči, náročné a obohacujúce hranie, progresia, ktorá sa neustále dáva, možnosť ODHLÁSIŤ SA Z REKLÁM, aby ste zefektívnili svoj zážitok ZADARMO! Jedna z mála hier na mobilnom trhu, ktorá je hrou, pretože chce byť hrou. Títo vývojári si zaslúžia každý cent a určite odo mňa dostávajú veľa úmerne tomu, koľko zábavy som si užil!
Zábavné a príjemné
Nefunguje iba biela obrazovka
Toto je klasika typu bullet hell s krásnou grafikou a intenzívnou hrateľnosťou. Prial by som si, aby bolo skôr dostupných viac možností zbraní, ale systém upgradov je inak robustný.
Prefiero Touhou project , mejor música y solo mujeres xD
Dobrá hra s pevnou guľkou s peknou krivkou obtiažnosti.
nič zvláštne
Simulátor bielej obrazovky? Hra vôbec nefunguje
Super Mario Run Akčné geie
Keby sa hudba neopakovala, dal by som 5 hviezdičiek. Napriek tomu veľmi zábavná hra
Vôbec to nevyzerá ako bezplatná hra, rozhodne stojí za váš čas, ak máte radi hry typu bullet hell!
Celkovo vzaté, skvelá hra, moja jediná sťažnosť je, že spotrebúva výdrž batérie, dokonca aj v režime „šetrenia batérie“
Je to slušná guľová hra
V pohode
ZLÉ SLOVÁ V MENE O TOM HOVORILI MOJE DETI A JINÉ Z NICH ZAČALO KRIČIŤ PRE VIDEOHRY A OD HNEVA MI ROZBIL VÁNU. BUDETE PAPIEROVAŤ ŠTYRIDCA HDHDBDHDHDHZ