Post by baykoladefgold on Mar 8, 2022 11:58:58 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודדים סיבולת אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
בהתחלה אהבתי את המשחק הזה אבל אז כשרציתי לנסות לאכול אבל זה לא נתן לי לאכול ויש להפיץ פרסומות אז לא התחלתי אבל זה היה משחק נהדר
זה כל כך מגניב אני כל כך אוהב את המשחק הזה שאפילו יש להוסיף את זה לאהוב אותו וגם את הסוס כי הסוס הוא כמו בפוני הקטן שלי כל כך מגניב אני ממשיך לשחק בזה כשאני מחזיק את הטלפון שלי אני אפתח את האפליקציה הזו זה ממש אוהב איש אומנות או mincraft אבל שונה כך ש-rainbow kawaiiworld נפלא🤩🤩🤩
יש איזושהי בעיה במשחק הזה. הוא מציג הרבה מודעות. שתיים הכל ורוד שלוש עריכות היו גרועות
למה אני שונא את המשחק הזה 1 הם העתיקו את מיינקראפט 2 הכל ורוד 3 יש מודעה כל 5 שניות 4 כל כך הרבה תקלות אני לא ממליץ על העותק הזה של מיינקראפט
3 כוכבים .... אני אוהב את המשחק הזה מאוד אתסתי .... מושלם עבור בנות kawaii ... זו הסיבה שנתתי לו 3 כוכבים כי יש רק כמה ADSSSSS מעצבן אתה יכול בבקשה לתקן את זה? כי כשאני נלחם באספסוף תמיד יש מודעה שצצה לי על המסך למרות שאני מכבה את האינטרנט שלי...ותמיד מתתי כשאני חוזרת (כל השללים האלה נמצאים במערה😑) אבל כן עדיין הכי טוב
אני אוהב את זה כי הוא כולו ורוד וגם חמוד, מגניב ובשבילי זה היה טוב חוץ ממודעות!!!
היי מאוד אוהב את המשחק הזה אבל יש משהו שאתה יכול לתקן אני לא אוהב שיש בו תוספות כי בלילה התוספות הורגות אותך כשיש המון בבקשה תקן את זה.
אני לא מבין למה כולם כועסים על פרסומות, פשוט כבה את ה-Wifi. בנוסף, זה אומר שזה משחק לא מקוון. בסך הכל משחק מדהים, בהחלט ממליץ.
האפליקציה הכי טובה אי פעם!! הבעיה היחידה היא להוסיף אבל אתה יכול פשוט לכבות את ה-WiFi שלך כדי להסיר תוספות בטלפון שלך.
KawaiiWorld Arkade adwi
זה כיף אבל הפקדים ממש גרועים, בכנות הייתי ממליץ פשוט לקנות את המיינקראפט האמיתי, הוא גם ממש מפגר אז בבקשה תקן את זה :/
נתקעתי על סוס ולא יכולתי לרדת. ביליתי כל כך הרבה זמן בבניית הכל ועכשיו אני פשוט תקוע על סוס, כל מה שאני יכול לעשות זה להרוג את העכבישים. ויש יותר מדי פרסומות, כשאני מנסה לחזור למשחק אחרי פרסומת זה לפעמים לא נותן לי לחזור אני צריך לפתוח את האפליקציה מחדש.
אני אוהב את המשחק הזה, הבלוקים נראים כמו קוביות ממתקים והוא מושלם אפילו שהוא כל כך כל כך קל זה כל כך חמוד, קל, מלכותי, ערמומי, קשה, חם, עבודה, יפה, יפה, מקסים, מפחיד, מדהים זה המשחק הכי טוב אי פעם שאתה יכול לעשות הכל
אני אתן לזה 3 כוכבים לפנה"ס זה חמוד ונחמד אבל אם אני משחק זה לא נותן לי לשחק בו איכס ותמיד יש לו מוסיף בבקשה תקן את התוספות ואת הבעיה איכס!!!! אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל......... עכשיו זה לא נותן! לִי! לְשַׂחֵק!!!!! אוף אני כל כך כועסת
אני אוהב את זה! אבל הסיבה שבגללה נתתי לו ארבעה כוכבים היא שאני לא יכול להבין איזה בלוק אני מציב אבל אני מתכוון קצת עשיתי את ההישרדות הראשונה שלי וזה היה מדהים אבל הפרסומות מפריעות לי אז כן אני די מוחק את זה כי האחסון שלי הוא מלא אבל אני אוהב את המשחק הזה אה אם כבר מדברים על יצירה ובנייה של משחקים זה בדיוק כמו מיינקראפט עשיתי פרויקט שנקרא "חג חג המולד מיוחד" עשיתי עיר אבל אני עובד על זה למי שיודע יצירה ובנייה זה כל כך כיף תודה
היי !! אני שרה המשחק הזה סופר נחמד הבעיה היא בכל פעם שאני פותח תיק זה נסגר אוטומטית האפליקציה !!!!!!!!!! אבל אני אוהב את האפליקציה הזו שמשחקת ב-lptop או במחשב אוהב את האפליקציה הזו
זה משחק נהדר פשוט יותר מדי פרסומות יש מודעה כל שתי דקות, אפילו הורדתי את ה-wifi ואני עדיין מקבל פרסומות, בגלל זה אני נותן לזה 2 כוכבים
המשחק הזה בסדר אבל כשאני מנסה לשבור משהו הוא לא נשבר והכל ורוד למה זה פשוט באמת מיינקראפט
אני נותן 2 כוכבים בגלל כל המודעות וכשהפרסומות יסתיימו תראה את עצמך מחוץ למשחק, אבל ממש מגניב וחמוד אני אוהב את זה ואני מודה לך על המשחק...
אני באמת אוהב את המשחק הזה כל כך אבל הבעיה היא הפרסומות אבל אני ממש ממש ממש אוהב את המשחק הזה
2 כוכבים כי כשאני מוריד את זה ו-99 אחוז שלו אז זה אומר שההורדה הזו נכשלה ואני צריך להתקין את זה שוב ושוב וזה כל כך מעצבן! אוף! בבקשה תקן את זה אני אהבתי את המשחק הזה כל כך כמו יהלומים ורודים והרפתקאות אני אוהב את זה אבל זה כל כך מבלבל שהוא כל כך פגום אחרי שהפרסומות נעשות אז בבקשה תקן את זה אני אוהב קוואי דברים כמו apauuu יש לי שאלות 1 האם אתה מקבל מודעות עבור המשחקים האלה כי זה כל כך מעצבן 2. למה זה כל כך חמוד כמו חמוד עשית עבודה נהדרת יוצרת
זה כל כך גלישי כל כך הרבה תוספות! היה לי כל כך כיף לבנות ואז הוצאתי עוד בלוק והורדתי את הידיים שלי למשך 2 שניות, זה מוחק באקראי את כל הבלוקים שלי!! אבל זה עובד קצת
זה בפיגור כל כך גרוע גם אם אני לא מפעיל את ה-wifi. יש את המודעה הזו שאומרת "משחק יצירה ובנייה חדש בחנות גוגל" ולפעמים כשאני לוחץ על סימן ה-x זה לא נותן לי לחזור למשחק שלי במקום זה פשוט הפעל אותו מחדש המודעה הזו צצה כמו כל 10 שניות ועכשיו המשחק שלי תמיד מופעל מחדש תוך 10 שניות המשחק הזה נורא לא ממליץ לי אם יתקן את זה
שיחקתי את זה כל יום שזה כל כך כיף לשחק את המשחק הזה למה הסוסים הפכו לפוני הקטן שלי זה בסדר עם פרסומות החיות נראות כל כך חמודות ותושבי הכפר
אם אני נוגע ב-Play והם פשוט נותנים לי הפעלה מחדש ואני נוגע ב-Play שוב, תן לי הפעלה מחדש. בבקשה, אל תצטרך להפעיל מחדש בבקשה. אני מקווה שכולכם תגידו את זה ל
זו אפליקציה מאוד מהנה והיא מאוד חמודה, זו גרסה ממש טובה של mincraft אם אין לך את המיינקראפט האמיתי. אבל אני מסכים שיש בעיה אחת קטנה, יש הרבה תוספות למשחק כמו mincraft . אבל חוץ מזה המשחק מאוד מהנה. גם אני אוהב איך הרבה דברים כאן לא צריכים כסף כמו מודים במינקראפט האמיתי. אז אני נותן לו ארבעה כוכבים
הלוואי שאוכל לדרג את זה ב-45 אבל אני אוהב את המשחק אבל המודעות כשהפרסומות צצות המשחק פשוט nvm.. אבל אני לא יכול לדעת מה הכל בגלל המראה השונה ובבקשה תקן את כל הבעיות אבל אני עדיין אוהב את המשחק אבל המשחק קצת בסדר אבל עדיין Minecraft 2020 נמחק וזה עצוב לי כי זה היה קצת כמו Minecraft ובבקשה תחזיר את Minecraft 2020 בחזרה בבקשה 🥺❤️🥺 😭😭😭😭
KawaiiWorld 아케이드 nljf
אני אוהב את המשחק הזה אבל כשבאתי לשחק למחרת הוא לא בא בדיוק כמו גלך הוא נטען ואז הגיע מסך שחור הוא תמיד חוזר על עצמו
Cooking Marina - cooking games Eventyr amy
משחק לא טוב יצרתי בית ועכשיו יש זומבים חיים וכל מה שיש לי כמו 1000 פעמים הרגו אותם אבל כל לילה הם חוזרים בבקשה שים את האפשרות לעולם שליו אני לא רוצה זומבים בבקשה תבדוק את הבעיה אם הייתה בעיה זו לא נבדק בעוד יומיים אני אמחק את המשחק הזה ☹️😡😡😩😵
ניסיתי לשחק בו, זה אפילו לא עובד משחק רע אני ממליץ לא להתקין אותו לא יצא לי לשחק!!!! ואני לא אומר לך לתקן את זה כי גם אם תתקן את זה, המשחק עדיין יהיה נורא
אוקיי זה משחק ממש טוב כדאי להוסיף עוד דברים כמו מחשב וספות טלוויזיה עוד מיטות וסקינים כן וזה משחק ממש טוב כדאי לנסות אותו
יש לי 2 בעיות לגבי המשחק הזה וזו הסיבה שאני מפרסם כוכב אחד בעיה מס. אחד כשאני מצטרף לעולם שלי הוא תמיד מתחיל מחדש שוב ושוב כמו מה?! בעיה מס'. שני המשחק תמיד בפיגור אבל אני יודע שהטלפון שלי בסדר המשחקים האחרים לא מקבלים פיגור אבל המשחק הזה תמיד כשאני משחק בו יש כל כך הרבה פרסומות כשאני מצטרף שוב יש לו עוד פרסומות בבקשה תתקן את המשחק הזה ששיחקתי זה לכמה חודשים
זה כל כך חמוד שיחקתי במשחק הזה כמעט שנתיים לפעמים אלה מוסיפים גורמים לי ללחץ ובבקשה הסר את אלה תוסיף שהם מלחיצים אותי ולא נותנים לי זמן וגם עשיתי רק עולם אחד כי אני מפחד שאחי ימחק אותו אגב, אתה יכול בבקשה להחזיק חזק במשחק הזה אני רוצה לראות את דרקון האנדר ולקבל את הביצה שלו
כמו OMG! אני מייצר טונות של בתים או עיירות, ובניגוד למיינקראפט אמיתי, אנחנו יכולים להוליד בנות! כמו OMG! ואני אוהב איך אתה יכול למצוא עיירות ולגור שם עם הבנות האחרות, אבל האם אתה יכול ליצור דבר שבו אתה יכול לעשות חוסכים אז ילדים אמיתיים יכולים לשחק עם אחרים ולא יהיו לך בנות מטומטמות בכל מקום, ומאוד אוהב איך אתה יכול להפוך את המילים שטוחות, ואני אחותי אוהבת את זה הרבה שהיא מנגנת את זה כל הזמן! האם החברים שלך לא יכולים להצטרף אליך!
נתתי לזה שני כוכבים כי זה מראה פרסומות לפעמים אני כועס בכל פעם שהוא מציג מודעה והוא מבקש להסתכל בטלפון שלי בבקשה אל תוסיף שאני רק רוצה לשחק במשחק אני רק צריך פרטיות אנחנו לא יכולים פשוט להראות את זה, אבל אני עדיין אוהב את זה זה חמוד אני מקווה שאתה עדיין שמח אני עדיין אוהב את המשחק הזה☺
המשחק הזה חמוד אבל בבקשה כבה את התוספות בבקשה ממש חמוד תודה רבה 🤗😊☺️
חשבתי שזה יהיה איום ונורא שלדעתי כדאי להתקין 😀😀😁😁
המשחק הזה ממש מגניב אבל כשאני מכבה את ה-wifi המודעות עדיין נשארות אבל אני נותן לזה 4 כוכבים
נחמד אבל החול זה ורוד- נחמד אני אוהב את זה והכי נראה אנדנדרמן או אישה למה אני מקל על אלה- הקריפר חמוד כמו תמיד אבל ה-ender man לא תוקף אותך בגלל סוגו ואוהב את האפליקציה בבקשה לעדכן זה plssssssss אני ממש לא רוצה את התוספת-
משחק ממש טוב
רק הפרסומות שאני שונאת הן מפריעות אבל אני אוהב את ההגדרה של המשחק. אבל האם אתה יכול להוסיף עוד דברים כמו בלוקים או חיות מחמד.
זה טוב אבל יש בו רק דברים של kawaii ואתה לא יכול לראות דברים רגילים כמו במשחקים אחרים אבל זה עדיין טוב
ובכן אני נותן למשחק הזה 2 כוכבים בגלל שהוא לא עובד טוב בלי wifi אני מנסה לעוף אבל זה לא עובד זה מונע ממני להתקין את המשחק זה לא עובד טוב !!!! אז אני צריך להתקין את זה אני אומר לך בכל פעם שאני מנסה לשחק את המשחק הזה בלי שום wifi אז זה מתחיל להשתבש אני לא יודע מה איתך. אבל האם אתן לו 3 כוכבים?😧
KawaiiWorld 아케이드 nljf